Flere vekkerklokker

Noen raringer har gjort meg oppmerksom på en hel verden av vekkerklokker der ute, etter den koselige Wake-Up Light med sitt vennlige pip.

Når man leter etter rare vekkerklokker, finner man utrolig mange, det er bare å spørre vår gode venn G. Jeg vet ikke om jeg vil anbefale å kjøpe vekkerklokke i julegave til noen, man bør isåfall kjenne vedkommende godt, evt bruke gaven som en fin anledning til å si takk for alt og lykke til videre. Uansett er det morsomt å se hva som finnes, her er noen:

Puslevekkeren: Alarmen går og puslespillet flyr opp i luften. For å stoppe alarmen, må bitene settes sammen. Ryddig soverom anbefales. Kjøpes for en drøy femhundrekladd på bimbambanana.

pusleklokke.jpg

Leke gjemsel-vekkeren: Vekkerklokke som hopper ned fra nattbordet og gjemmer seg når alarmen går. For den barnslige? Finnes i flere farger til en liten trehundrekladd på nandahome.

gjemselsvekker.jpg

Flyvekkeren: Når alarmen går, flyr knappen avsted, eneste måten å stoppe alarmen på, er ved å sette knappen på plass. Passer nok også best for de med gull i munn på den tiden dere vet. 299 på teknikkbutikken.

flyvekker.jpg

Blendervekkeren: Morsom retroklokke, vekker deg med «morsom» musikk og isoporkuler som blendes. For de kjøkkenglade. Liten firehundreknert og interaktiv demo på bimbambanana.

blendervekker.jpg

Ikke akkurat et vennlig pip: Veldig høy lyd og blålys følges av ‘this is the police, you have until the count of three to get out of bed or we are coming in, 1…..,2…..,3’. Ikke for amatører. Billig, på crazyaboutgadgets.

brakevekker.jpg

(Jeg ønsker meg fortsatt ikke vekkerklokke til jul, men tar gjerne et beskjedent minnekort til den nye, fine mobiltelefonen min. k850i.jpg)

Reklamer

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s