I Thailand II

Visst er det elefanter i Thailand! Vi har til og med ridd på en. Vi valgte mediumturen, dvs den lengste ruten, men uten pitstop, som var ekstremvarianten. Hihi.

pa-jumbo.jpg

Det var litt skummelt. Benken vi satt på var litt løs, så vi holdt på å dette av både i oppover- og nedoverbakke. Elefantmannen vår, som forøvrig stinket gammel fyll og slo stakkars Jumbo i hodet når Jumbo ikke gjorde det elefantmannen ville, gestikulerte da vi var nede på flatmark at det hadde holdt på å gå gæli, hadde han ikke stoppet opp og festet benken ville vi falt *klask!* rett i bakken, og så dro han en tommel over strupen og laget sånn lyd som de lager på film når de drar tommelen over strupen for å beordre en ekstrembarbering av et plagsomt element. Capisce?

jumbos-revenge.jpg

Da vi var framme etter turen, fikk vi kjøpe bananer som vi ga til elefanten. Ingenting er gratis her i verden. Ungene ville etterhvert ha bananene selv, da, så jeg ba dem gå litt unna, ettersom elefanten var like lite lysten på deling som det de var.

Her ser det nesten ut som Jumbo er glad i Føreren sin. Jeg har et godt kamera.

jumbo-og-mannen.jpg

Aper fikk vi også se, da vi var ute med longtailbåt i mangroven. En hel haug med aper, sultne aper. Som gjerne ville ha bananene vi ga dem. De søte, svarte og usjenerte små apehendene var så gode å kjenne på. Nesten alle jenteapene var gravide, og Sjefen gjorde sitt beste for å fullføre jobben. Ikke bare hendene som ikke var sjenerte, altså.

apekatter.jpg

Ellers så vi kyr, firfisler (store og små), tusenbein (eller tusenfryd som ungene sa), masse mygg, fluer og andre insekter, frosker, hunder og katter som ikke hadde noe sted å bo, fisk, krabber, og sikkert mange flere men heldigvis ingen rotter.

frosk.jpg

Reklamer

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s