Feiebilen er observert, god helg! (PS! Brukere av internett er ofte også mennesker. Faktisk.)

Det ultimative vårtegnet, feiebilen er observert av en årvåken person (ja, meg altså) på Torshov i morgentimene i dag. Da er det bare å legge bort skjerf, votter og tykke jakker, nå er det Hawaiistemning som gjelder.

Jeg synes forresten det er utrolig pinlig å se disse idiotiske personangrepene rundt omkring på bloggene. Enda mer pinlig enn Tore på sporet og Reisesjekken tilsammen. Brukere av internett er også som regel mennesker (tenk det!), og det må gå an å oppføre seg ordentlig mot hverandre. Kanskje er «dere» like ufine i rl også, og dere bryr dere sikkert ikke (det gjør dere aldri) om hva andre skulle synes om dere, men jeg synes ikke det er så veldig tøft å skrive at andre er kjedelige og dumme, og reaksjoner på at slike ting blir skrevet kommer ikke fordi dere provoserer heller, tror jeg. De bør heller oppfattes som generelle, viktige og gode tilbakemeldinger på hva som aksepteres av oppførsel. Det er deres egne kjøleskap dere driter i.

Jeg har fått ROCKY bok II og billetter til Queens of the stone age (Norwegian Wood) i posten. Det er lykke, det! God helg!

Reklamer

4 kommentarer Legg til din

 1. Avil sier:

  *signerer*

  Ja, ikkje på det med film og billettar då.

 2. organa sier:

  Du må gjerne bli med på konsert, altså. Så kan du signere enda mer. 😀

 3. toffe sier:

  Jeg vil også på Qotsa. Kom bare billettene helt av seg selv i posten?

 4. organa sier:

  Nei, man måtte trykke på noen internettgreier og taste inn bokstaver og tall og sånn, men utover det skjedde alt helt automagisk! Her kan du gjøre det som skal til før det automagiske skjer: http://www.norwegianwood.no/ (program and tickets (teskje))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s