2 girls 1 cup

Advarsel, dette vil mest sannsynlig være støtende på sarte sjeler! Ikke for barn.

2 girls 1 cup er en morsom liten pornosnutt som har gått sin seiersgang over sølepytten aka internett. Det er flere viktige elementer som utgjør morsomheten. Filmen i seg selv er jo en slags viktig del, men også andres og egen reaksjon(er) teller, og det er essensielt at man filmer seg selv mens man ser. Selv satte jeg fram et litermål jeg kunne bruke i tilfelle jeg trengte å bli kvitt mageinnhold, samt noen våte kluter for å legge på pannen. Jeg hadde sett mange andres reaksjoner, og ettersom man aldri kan fjerne speideren fra personligheten, er jeg alltid beredt! Dessuten har jeg vært flittig bruker av rotten.com engang i tiden, jeg har også sett nasty spiderbite-filmer, og er brent barn. Det var advarsel nok, håper jeg.

Anywho. På youtube ligger sånn ca en milljard billjard rekasjonsvideoer. Man lærer å frykte den søte kjenningsmelodien til filmen etter å ha sett gjennom noen tusen.

«Jackie, you need to talk to someone!»

Kermit the frog er ikke som andre frosker:

«That is horrible!»

«Kåffer gjør dæm sånn?!?!?!»

Cracked Actor, overraskende tapper:

Organa har som alltid det beste humøret. Lydløst, men dog.

Filmen kan ses her. Kompjutergeniet understreker at hun kun er budbringer (man skyter som kjent ikke slike), og frasier seg også her ethvert ansvar for evt traumer som kan oppstå for de av dere som tør se. 🙂 Husk: snurr film først. Du trenger neppe popcorn.

Det er enkelte som avanserer etter å ha sett denne filmen og våger seg ut på mørke BME Pain Olympics, men jeg oppfordrer selvfølgelig ikke noen til å verken søke etter (på google, ja) eller se den heller…

Reklamer

2 kommentarer Legg til din

  1. Jeg så filmen igjen i går, reaksjonen var verre enn sist: Oppkastfornemmelsen kom fort og ble værende. I tråd med gryende feber og forkjølelse, bidro dette til at jeg måtte sykmeldes resten av dagen.

  2. organa sier:

    Hahahahahaha! Du burde filmes hver gang du så den, mao?

    Med jærtli hilsen Budbringeren. *minner på om status i sakens anledning*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s