Lemlestelse og sånn på ikea

den

En venninne av meg var på ikea (Furuset) i dag med barna og eksen, og det er en begredelig affære. Hun skulle bare ha noen pappesker, men endte opp med lemlestet arm og såret stolthet.

Først skulle hun plassere de to barna sine på lekerommet. Den yngste ombestemte seg da de kom til lekerommet, og ville heller ta heisen opp i andreetasjen, så mens den eldste ble skrevet inn og nummerert, gikk han andre og trykket på knappen til heisen og gledet seg til møbeltitterunden. Tilslutt ble han så ivrig at han gikk inn og begynte å trykke seg oppover, og min venninne fikk litt sånn panikk for at han skulle forsvinne, og løp ut av lekerommet og mot heisen. Akkurat da hun gjorde det, kom en mann gående forbi, og hun kræsjet med ham. Ettersom farten var så stor, ble hun slengt opp i lufta og inn i døråpningen på heisen så det smalt. En sterk smerte spredte seg straks i hele armen, skuldra, ryggen og hodet. Men hun kom seg tappert og ustødig opp mens eksen kom fnisende bak og sa noe som «Hva gjorde du, Organa? Falt du?» Fnisfnisfnis. Frekkas!

Runden ellers gikk bra, helt til de kom til kassa og skulle betale. Da var plutselig buksesmekken hennes åpen. Og det var ikke lite folk på Furuset i dag.

Så var det mat, og da hadde hun plutselig masse stivnet syltetøy bak på ene skulderen. «Ta litt spytt på servietten og tørk det av!», sa eksen. Fnisfnisfnis igjen. Det fikk hun jo ikke til, for hun så ikke klisset, så da måtte han reise seg og fjerne det, og ungene brølte om å FÅ SE!, så alle som satt rundt fikk seg et show.

Heldigvis var det ingen kjente der, så min venninne tenker at om hun holder seg inne noen dager, vil det hele gå over av seg selv. Ikke smertene da. Det vises ikke utenpå armen hvor lemlestet hun egentlig faktisk er, men inni er det bare mos. Det er ihvertfall skikkelig vondt. Sier hun.

Jaja. Det har jo vært verre.

Reklamer

5 kommentarer Legg til din

 1. Dette høres jo helt horribelt ut! Hils venninnen din og så at det blir sikkert likar i mårra. Jeg mener i grunn han eksen (litt vanskelig dette, eKsen og esKene, eller var det eKsene og esKen??) hørtes veldig hjelpsom ut.

 2. organa sier:

  Hun hilser tilbake og sier at det ihvertfall ikke er bedre i dag, og at eksen er bedre enn eskene uansett. Hva nå hun mener med det.

 3. Svovel sier:

  For ei klønete venninne du har.

 4. organa sier:

  Tjasj, heller uoppmerksom når veldig målretta.

 5. organa sier:

  Eller generelt vimsete. Det er hakket bedre enn klønete.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s